Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier te bekijken.

Product menu

demande de retour

Aanvragen retournummer

Voor een correcte en vlotte afhandeling van onderdelen of producten die u retour wilt sturen, hoeft u slechts één formulier volledig in te vullen en aan ons te versturen. Voor gebruik van dit formulier dient u wel te beschikken over een inlogcode en ingelogd te zijn. Het formulier zal dan vooraf al door ons met uw naam en adres gevuld zijn. Nog geen inloggegevens? Vraag deze hier aan.

Meerdere onderdelen van één eindproduct dienen gecombineerd te worden in één aanvraag.

We streven ernaar binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw aanvraag u te informeren of de retouraanvraag akkoord is. U ontvangt dan tevens instructies aangaande de retourzending en wij zullen per ommegaande het door u retour te sturen onderdeel remplaceren.

LET OP: Retouren dienen altijd voorzien te zijn van een, door het serienummer van het product, en uw referentie en dienen naar het juiste retouradres (Zellik) opgestuurd te worden.

Na retourontvangst van het onderdeel volgt de definitieve beoordeling. Bij gebleken garantie en indien van toepassing zullen wij u crediteren.

Mocht na controle blijken dat er geen sprake is van garantie dan zullen wij het eerder aan u verzonden onderdeel alsnog doorbelasten.