Product menu

Opleidingen

Opleidingen

Onze opleidingen worden gegeven door specialisten ter zake Onze opleidingen zijn heel divers en omvatten zowel theoretische als praktische trainingen. Daarbij willen we ons enerzijds toeleggen op het informeren van professionals over trends en evoluties in de markt of over de nieuwste technologie. En anderzijds zijn we bedreven in het geven technische scholingen en dat zowel op basisniveau als expertniveau. Waarbij we onze producten en gamma’s toelichten, leren plaatsen en leren services. Onze opleidingen gaan door in ons gloednieuwe en hyperuitgeruste Experience Center te Zellik, waar uw al onze toestellen in operationele werking aanwezig zijn en waar u hands-on kennis kunt maken met onze producten. Alle opleidingen worden omkaderd met catering van topkwaliteit en alle deelnemers gaan niet alleen met veel kennis, maar ook met een mandje exclusief Itho Daalderop bier naar huis!

 

Ventilatie

Tijdens de opleiding ventilatie werpen we eerst een blik op ventilatie als proces, het belang van correcte ventilatie en de verschillende ventilatiesystemen. Om nadien dieper in te gaan op de praktische kant van ventilatieplaatsing, maar ook de regelgeving, het calculatie en E-peil aspect worden belicht. Alvorens de Itho Daalderop concepten en producten te overlopen

Maand/Mois NL FR
Jan/Jan    
Feb/Fév 12  
Mrt/Mars    
Apr/Avr   1
Mei/Mai 6  
Jun/Juin 3  
Jul/Juil    
Aug/Août 26  
Sept/Sept    
Okt/Oct   14
Nov/Nov 18  
Dec/Dec    

 

 

Warmtepompen

Tijdens de opleiding warmtepompen belichten we de verschillende types warmtepompen, bekijken we de voordelen en inzetbaarheidsvoorwaarden van elk type en de mogelijkheden voor warmtepomptechnologie op de Belgische markt. Vervolgens gaan we dieper in op de installatie en leren we doormiddel van praktische oefeningen omgaan met mogelijk foutmeldingen. Niet alleen het unieke productaanbod van Itho Daalderop komt aan bod, maar ook de ongeëvenaarde service en ondersteuning die Itho Daalderop biedt naar de installateur toe.

Maand/Mois NL FR
Jan/Jan    
Feb/Fév 19  
Mrt/Mars    
Apr/Avr   22
Mei/Mai 13  
Jun/Juin 10  
Jul/Juil    
Aug/Août    
Sept/Sept 2  
Okt/Oct   21
Nov/Nov 25  
Dec/Dec    

 

 

Gaswandketels

Tijdens de opleiding gaswandketels onthullen we alle details van ons beroemde en gewaardeerde gamma CV-ketels. Waarbij we niet alleen de werking en de unieke eigenschappen van de producten doorlopen, maar waarbij we zowel de installatie, de inbedrijfstelling, het onderhoud als het snel herkennen en verhelpen van foutmeldingen onder de loep nemen. Op het einde van deze opleiding heeft u alle kennis in handen om snel en vol vertrouwen Itho Daalderop CV-ketels te plaatsen.

Maand/Mois NL FR
Jan/Jan    
Feb/Fév 26  
Mrt/Mars    
Apr/Avr   29
Mei/Mai 27  
Jun/Juin    
Jul/Juil    
Aug/Août    
Sept/Sept 9  
Okt/Oct   28
Nov/Nov    
Dec/Dec 2