Product menu

Over ons

Over ons Itho Daalderop BE

Itho Daalderop Belgium is een dochteronderneming van Itho Daalderop, een Nederlandse ontwikkelaar, innovator en fabrikant van producten en totaalsystemen op het gebied van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Itho Daalderop Belgium ondersteunt de commerciële activiteiten van haar huidige partners op het gebied van duurzame klimaatoplossingen, waaronder warmtepomp- en ventilatiesystemen. Onderdeel van Itho Daalderop Belgium is Codumé Technics, expert op het gebied van totaalventilatie-oplossingen.

Itho Daalderop Belgium is gevestigd in Zellik en maakt deel uit van de CFL Group.

Altijd een optimaal binnenklimaat

Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Dat doen we als ontwikkelaar en producent, maar ook als adviserend en ondersteunend partner voor overheden, studieburelen, bouwpromotoren en installateurs bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Met onze innovatieve producten en systemen zorgen we voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk.

De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen - energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.